Hoppa till sidans innehåll

Nya tider - Nytt underlag

29 MAJ 2020 15:49
  • Skapad: 29 MAJ 2020 15:49

Styrelsen har noga lyssnat på er medlemmar, och vi förstår att vi trots läget överallt idag, på nytt behöver göra ett omtag i frågan kring nytt underlag i våra ridhus. Denna gång genom att lyckas hela vägen.

Styrelsen har beslutat att vi ska undvara en del av vårt kapital till insats för kommande byte av underlag i ridhusen till fibersand. Dock kan inte hela kostnaden tas från våra sparade pengar och det är där vi alla behöver komma in och hjälpas åt.

Det kommer mest troligt påverka medlemmar framöver bla gällande att vi behöver se över medlemsavgifter och anläggningskort för att öka inkomst. Vi vill därför flagga för att om detta ska ske, så kommer ett extra insatt årsmöte ske i höst.

En grupp kommer att tillsättas med fokus enbart på hur vi får in pengar, sponsring, bidrag etc för att kunna byta underlag.

Hans Skillborg, vice ordförande i Styrelsen kommer att vara sammankallande i denna grupp och alla som vill är välkomna att vara med.

Vad tror du kan hjälpa oss i insamlingen till nytt underlag? Har du några tankar och idéer? Tveka inte på att lyfta dom med oss och gå med i gruppen för att få nytt fint underlag som kommer gynna både oss medlemmar och kommande tävlingar framöver!

Kontakt till: This is a mailto link

Skribent: Pernilla Werder
E-post: Adressen Gömd

EU Fonden

Svalövs Kommun

 

RF Sisu

Samarbetspartners_ver1.jpg

Postadress:
Trolleholms RF - Ridsport
Margareta Sjödin, Sonarp 750
26868 Röstånga

Besöksadress:
Gryttinge
26890 Svalöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.trolleholm@gmai...

Se all info