Hoppa till sidans innehåll

Anläggningsavgift - Friskvårdsbidrag

27 DEC 2020 15:48
  • Uppdaterad: 27 DEC 2020 15:48

Trolleholms Ryttarförening erbjuder mängdrabatt till familjer med mer än en aktiv person. Det innebär att pris för medlemsavgift samt anläggningskort reduceras i relation till enskild kostnad. Detta är ett sätt för föreningen att attrahera fler medlemmar i en familj till att vara aktiva i vår förening.
Ovan rabatt är inte att förknippa med friskvårdsbidrag som är en förmån beslutad av Skatteverket för vissa förutbestämda aktiviteter för att attrahera ett aktivt liv.
För att du som anställd ska kunna använda en aktivitet under friskvårdsbidraget innebär det att den måste vara personlig och inte överstiga 5000:-/kalenderår och falla inom ramen för godkända aktiviteter.
Enl dom från Kammarrätten i Sundsvall så är ett familjekort (dvs. där hela familjen kan delta i aktivitet) skattepliktiga. 
Trolleholms Ryttarförening utfärdar kvitto på begäran för betald aktivitet till den betalare som står som avsändare på transaktionen. Har man löst ett familje anläggningskort så är det det som framgår på kvittot.
Önskar du få ett kvitto på betald Anläggningsavgift så maila till vår kassör på This is a mailto link.
Skribent: Pernilla Werder
E-post: Adressen Gömd

EU Fonden

Svalövs Kommun

 

RF Sisu

Samarbetspartners_ver1.jpg

Postadress:
Trolleholms RF - Ridsport
Hans Skillborg, Ask 673
26868 Röstånga

Besöksadress:
Gryttinge
26890 Svalöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.trolleholm@gmai...

Se all info