Hoppa till sidans innehåll

Vill du delta i julshowen?

21 NOV 2021 18:55
  • Skapad: 21 NOV 2021 18:55

Nu är den stora nyheten släppt och nu går vi ut med en anmälan till julshowens olika inslag. Ungdomssektionen har planerat att det ska vara ett luciatåg, en duellhoppning och en kadrilj och alla är välkomna att deltaga! 😊

• Duellhoppningen kommer vara upplagt på följande sätt- två lag tävlar mot varandra och det gäller att vara snabbast in i mål. Det vinnande laget i omgången går vidare i turneringen och möter ett annat vinnande lag. Hinderhöjden på banan kommer att ligga på 60 centimeter. Varje lag består av två ryttare och vem som tävlar i vilket lag kommer att lottas. Vi ser gärna att alla ryttare som tävlar i duellhoppningen har en julinspirerad outfit- ju mer crazy desto roligare!

• Sedan har vi Luciatåget och ju fler deltagare desto roligare och mäktigare. Jag kommer att skapa en spellista på Spotify med låtarna som vi ska sjunga som jag sedan delar med er som ska rida luciatåget. Ni får gärna komma med förslag på låtar som ni vill ska spelas. Vi kommer överens tillsammans vilket datum vi kör ett genrep inför julshowen där vi övar på sångerna.

•Till sist har vi kadriljen och då rider man ett sorts ”dressyrprogram” och ska spegla varandra i rörelserna. Jag skapar ett utkast på ett kadriljprogram och sen kan vi tillsammans göra ändringar. Vi kommer överens om ett datum där vi kör genrepet när vi rider igenom kadriljen en gång så att alla vet hur de ska rida.

•Om ni vill skapa ett eget inslag så är det mer än välkommet, kanske frihetsdressyr, körning eller någon annan häftig uppvisning. Låt kreativiteten flöda! Om ni vill skapa ett eget inslag så hör av er till mig och berätta om ditt förslag. Ni anmäler ert intresse till mig senast den 24 november. Ifall ni har några funderingar eller frågor så är det bara att höra av er till mig! Jag hoppas att just du vill vara med i julshowen annars hoppas jag att vi ses på julshowen! Jag hoppas att ni är lika taggade som jag är!


Kontaktperson: Nathalie Kristensson, This is a mailto link 0739220079

Skribent: Sofie Hansson
E-post: Adressen Gömd

EU Fonden

Svalövs Kommun

 

RF Sisu

Samarbetspartners_ver1.jpg

Postadress:
Trolleholms RF - Ridsport
Margareta Sjödin, Sonarp 750
26868 Röstånga

Besöksadress:
Gryttinge
26890 Svalöv

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info.trolleholm@gmai...

Se all info